Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ.Αθανάσιος Ζούτσος εκφράζει την στήριξη του στους μαθητές και στις μαθήτριες για την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους και μεταφέρει τις πιο ειλικρινείς ευχές του στους ίδιους και στις οικογένειες τους για καλή επιτυχία.

Στο μήνυμα του αναφέρει τα εξής: 

«Εύχομαι ολόθερμα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, που σήμερα δίνουν μία από τις σημαντικές τους μάχες στο στίβο της ζωής.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μόνο μία από τις πρώτες μάχες της ζωής σας. Όχι, όμως η μοναδική. Για αυτό πάντα να κυνηγάτε τους στόχους και τα όνειρα σας, που θα αναδείξουν τις δεξιότητες σας και θα σας δυναμώσουν ως αυτόνομες προσωπικότητες.

Εύχομαι οι προσπάθειες του καθενός ξεχωριστά, αλλά και των οικογενειών σας, που σε μια δύσκολη περίοδο σας στήριξαν ουσιαστικά, να ανταμειφθούν. Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς για όσα σας μετέδωσαν ώστε να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο στις εξετάσεις, αλλά και στα επόμενα βήματα της ζωής σας.

Με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους υποψήφιους».



Ο Δήμαρχος Παλλήνης
Αθανάσιος Ζούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου